Adevarul despre Heart Tonic si Recardio, tratamente naturiste pt. hipertensiune arteriala

Hipertensiunea arteriala esentiala sau boala hipertensiva cronica este o afectiune care apare la foarte multe persoane trecute de o anumita varsta, 50-60 de ani. In majoritatea cazurilor este vorba de hipertensiune arteriala primara deoarece boala este asociata cu tensiunea arteriala crescuta. Hipertensiunea arteriala secundara apare ca o afectiune secundara, cauzata de alte boli, de exemplu tulburarile renale.

In cazul hipertensiunii arteriale primare tratamentul ajuta la eliminarea cauzelor cresterii necontrolate a tensiunii si la normalizarea acesteia intr-un timp optim.

Cand vine vorba de aceasta boala, HTA, exista mai multe tratamente pe piata, eu insa am mers pe varianta naturista si in acest articol iti voi vorbi despre doua produse diferite care se completeaza unul pe celalalt insa pot fi folosite si individual avand o eficienta sporita in tratamentul hipertensiunii.

tratament hipertensiune recardio pastile pret pareri

Tratamentul Recardio la 50% reducere de pret – site oficial

Este vorba despre Heart Tonic, un produs naturist sub forma de picaturi, si de Recardio, un tratament sub forma de pastile, tot un produs naturist. Ambele produse au la baza o compozitie bazata pe ingrediente 100% naturale cu proprietati benefice din punct de vedere terapeutic pentru persoanele hipertensive.

Poti afla si mai multe informatii despre pastilele Recardio, pret, pareri, prospect, ingrediente active, pret producator, pret Recardio in farmacii, si asa mai departe, daca intri pe site-ul oficial al producatorului. Pe langa aceste informatii, in cazul in care doresti sa obtii acest tratament la un pret foarte mic, pe site-ul lor exista o promotie care consta intr-un pret redus cu 50% fata de pretul practicat normal de producator. Reducerea insa se aplica in acest moment doar comenzilor online venite din Romania.

Ingredientul bioactiv principal care se afla la baza formulei de actiune Recardio este extractul de paducel, paducelul fiind o planta cu proprietati vasodilatatoare foarte puternice. Acest ingredient ii confera tratamentului o putere de actiune eficienta asupra cauzelor principale care declanseaza cresterea periculoasa a tensiunii arteriale.

Fiind un produs naturist, Recardio poate fi administrat persoanelor de toate varstele si este eficient in toate tipurile de hipertensiune arteriala, hipertensiune de gradul 1, 2 si 3.

Despre celelalt produs, Heart Tonic, iti pot spune ca este deasemenea eficient in normalizarea tensiunii arteriale si in imbunatatirea functiilor cardiace. Este un tratament naturist sub forma de picaturi, foarte usor absorbit si asimilat de catre organism. In cazul in care doresti sa te documentezi mai in amanunt despre acest tratament poti gasi pe site-ul Heart Tonic prospect pret, pareri utilizatori, rezultate studii clinice, modul de administrare a tratamentului precum si perioada de tratament recomandata in functie de gradul afectiunii, contraindicatii si asa mai departe.

Ingredientele active care stau la baza formulei de actiune terapeutica Heart Tonic sunt extractul de salvie, extractul de iasomie, extractul de busuioc, extractul de rozmarin si extractul de lemn-dulce. Aceasta combinatie inovatoare de ingrediente naturale ii asigura tratamentului Heart Tonic o actiune prompta, completa impotriva bolii hipertensive.

Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, aceste doua tratamente functioneaza excelent si luate individual, insa pentru un efect curativ mai concentrat, le poti lua impreuna, alternativ. Comparativ cu medicamentele conventionale din farmacii pentru hipertensiune arteriala, aceste remedii naturiste nu au efecte secundare negative si nu au niciun fel de contraindicatii.