Parerea mea despre Detoxic – tratamentul naturist pentru paraziti intestinali

Nu as fi crezut niciodata ca e atat de usor sa te infestezi cu paraziti intestinali insa adevarul e ca este extrem de usor ca o larva sau un ou de vierme intestinal sa iti ajunga in organism si sa se dezvolte in intestin.

Eu am avut o infestatie cu oxiuri si am reusit sa scap de problema cu ajutorul unui tratament naturist, un tratament pe baza de extracte de plante, Detoxic.

DetoxicE posibil sa fi auzit de el pe internet, e un tratament naturist care din cate am stiu dupa ce m-am documentat pe net nu cred ca il poti lua din farmacii, doar de pe site-ul producatorului. Eu am avut noroc sa il prind la o oferta, pretul era cu 50% redus fata de pretul normal. Adevarul e ca tratamentul este mai scump decat alte produse naturiste insa eu personal sunt foarte multumit de rezultatele pe care le-am obtinut si sincer nu imi pare rau pentru banii pe care i-am cheltuit pe el.

Am vrut un tratament naturist deoarece din ce am auzit de la cunostinte tratamentul medicamentos, desi foarte eficient, are efecte secundare toxice asupra organismului, indeosebi asupra ficatului si florei intestinale.

Un foarte bun remediu natural din ce am auzit iarasi, nu l-am incercat inca, este mierea de Manuka. Este o miere speciala cu proprietati fantastice din ce am citit insa are niste preturi destul de mari.

Acuma revenind la Detoxic, ziceam ca ingredientele sunt 100% naturale.

Unul dintre principalele ingrediente active este extractul de cuisoare care are un efect anestezic, spasmolitic si antiseptic foarte concentrat. Rolul sau este acela de distrugere propriu-zisa a organismelor parazitare din intestin.

Un alt ingredient, extractul de coada soricelului ajuta la cresterea nivelului de secretie a sucurilor digestive, creand ulterior un mediu deloc prielnic parazitilor intestinali. Coada soricelului este o planta cunoscuta pentru proprietatile ei antialergice, antiparazitare si antiinflamatorii.

Cum stii ca ai viermi intestinali? Pai inainte de a incepe orice tratament pentru paraziti intestinali trebuie sa iti faci o coprocultura. Coprocultura este o analiza care se face asupra unei mostre de fecale care iti ofera un raspuns clar si concis daca ai sau nu paraziti intestinali.

Zice ca e recomandat sa repeti aceste analize la un interval de 2-3 zile pentru ca e posibil ca mostra sa fie preluata intre ciclurile de depunere de oua ale parazitilor intestinali si e posibil ca rezultatul sa fie un fals negativ.

Printre principalele simptome ale infestatiei cu viermi intestinali sunt lipsa apetitului, dureri abdominale, oboseala cronica, scadere brusca in greutate, anemie, urticari si eruptii alergice. La infestatia cu oxiuri care apare mai des la copii printre simptome putem enumera si mancarimile in zona anusului care se intensifica pe durata noptii, somn perturbat, sensibilitate la lumina, urticarie.

Desi pentru mine Detoxic a dat rezultate chiar pot spune, neasteptat de bune, recomand inainte de a incepe orice fel de tratament sa consulti un medic specialist. Chiar daca nu vei urma un tratament medicamentos conventional, e bine sa stii si parerea unui doctor inainte de toate.